Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Ügyességi játékok - ingyen online ügyességi játék

Cut the Rope

Egy igazán jó játék! Az éhes szörnyet kell a zsinórokon lógó eprekkel megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Cut the Rope Panda

A nagy sikerű Cut the Rope játék keleti köntösben! Az éhes macit kell egy zsinóron lógatott nyalókával megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Spongya Bob

Spongya Bob irányíthatod Patrickot, de vigyázz, mert sok minden akadályozza, biztosíts neki szabad utat, hogy ne dobja el a dobozt!Nagyítható játék képek:

Xonix 3D

Egy régi klasszikus terület foglalós játék 3D-ben. Foglalj minél nagyobb területet, kerüld az ütközést a golyókkal, szedd össze a bónuszokat!Nagyítható játék képek:

Biliárd

Ha nem ismered a billiárd játék szabályait, röviden: amilyen golyót elteszel először, azokkal leszel: teli, vagy csíkos. Vigyázz, nehogy az ellenfél golyóját lődd be a zsebbe, illetve a fekete golyó maradjon az utolsó!Nagyítható játék képek:

GTA tanulóvezető

GTA 1 stílusú játék, de itt az a cél, hogy ne menj neki semminek, hisz tanulóvezető vagy. Elég nehéz, de élvezetes játék.Nagyítható játék képek:

Kamion vezetés

Tudsz kamiont vezetni? Parkolós játék, melyben nem személyautóval, hanem kamionnal kell beparkolni. Egyre nehezebb, mivel a forgalmat is figyelni kell, mert jöhetnek különböző akadályok, gyalogosok a zebrán, van egy két száguldozó autó is. Sok sikert a tolatós parkoláshoz!Nagyítható játék képek:

Bad Pig Defense

Nyilazd le az Angry Birdsben szereplő gonosz madarakat a röfivel. Menet közben többféle bónuszt is be tudsz gyűjteni, például olyat, amivel egyszerre három nyilat is ki tudsz lőni.Nagyítható játék képek:

Tortola Island kincs kereső

Találd meg a sok elrejtett kincset, keress, kutass és fedezz fel mindent a szigeten! A játék célja, hogy minden szinten megtaláld a 10 elrejtett tárgyat, amit alul látsz.Nagyítható játék képek:

Gold River kincskereső

Találd meg az összes aranyat, keress aranyrudakat és érméket! A játék célja, hogy minden szinten megtaláld a 10 elrejtett arany kincset.Nagyítható játék képek:

Alice in ClumsyLand

Hasonló játék, mint a Cut the rope játék - nem csak gyerekeknek! Juttasd el az órát Nyúl úrhoz, miközben összeszeded mind a három csillagot!Nagyítható játék képek:

Zombi pukkasztó

Kiszabadultak a zombik, juttasd vissza őket a pokol bugyrába ebben a "félelmetes" játékban!Nagyítható játék képek:

Galaxy Golf

Golfoztál már az űrben? Juttasd célba be a golflabdát változatos akadályokon keresztül.Nagyítható játék képek:

Cuboy Quest

Játszd végig a vadnyugati hőssel a különböző pályákat. Lőj szét valamit, ugrálj és ügyeskedj, hogy kinyíljon az ajtó, amin keresztül a következő pályára jutsz.Nagyítható játék képek:

Fruit Ninja

A Fruit Ninja játék különféle gyümölcsöket dob fel, amiket a karddal ketté kell vágni. Ha egyszerre többet vágsz ketté az plusz pont, viszont vannak olyan dolgok is amiket nem szabad elvágnod - például a mókus, amiért levonás jár!Nagyítható játék képek:

Kingdom Rush

Egy összetett, komoly játék, ami mégis letöltés nélkül online játszható!
Építkezz, toborozz katonákat, védd meg a királyságot a támadó ellenségtől és indíts támadást.
Egyszerre stratégiai és ügyességi játék, ahol élőben irányíthatod a katonáidat.

Fontos!
Ha máskor folytatni szeretnéd a játékot, ne töröld a böngésző sütijeit (cookie) és figyelj, hogy más program se törölje az ide vonatkozó mentéseket (pl. CCleaner)
A játék 22 Mb, így hosszabb ideig töltődhet.

Jó szórakozást!Nagyítható játék képek:

Cuboy Quest 2

Hősünk új pályákkal néz szembe a második részben is. Lőj szét valamit, ugrálj és ügyeskedj, hogy kinyíljon az ajtó, amin keresztül a következő pályára jutsz.Nagyítható játék képek:

Jó reakcióidő, gyors kattintós webes ügyességi játékok

Webdesign