Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Online lövöldözős játékok

Thing Thing Arena

Egy pörgős lövöldözős játék, 2D-s Super Mario stílusban. Több mód is választható, ahol más-más ellenségekkel és egyre nagyobb tűzerővel találjuk magunkat szemben. Egyedi hangulata fekete fehér jellegű megjelenésének is köszönhető.Nagyítható játék képek:

Clear Vision 2

Légy a legjobb mesterlövész! Minél precízebben célzod meg a járókelőket és más célpontokat annál több pontot tudsz összegyűjteni.Nagyítható játék képek:

A békefenntartó

Tedd próbára tudásodat és légy te a legjobb békefenntartó. Fejleszd a fegyvereidet, hogy könnyebben elpusztítsd az ellenséget.Nagyítható játék képek:

Országúti száguldás 2

Véd meg a páncélkocsit, lőj ki minél több ellenfelet, hogy gyűljön a pénzed, ezáltal új fegyvereket és fejlesztéseket vehetsz.Nagyítható játék képek:

Kőrözött bandita

Légy te a vadnyugat legkőrözöttebb banditája, lőj le mindent amit látsz. Gyűjtsd az érméket hogy új fegyvereket és fejlesztéseket vásárolhass.Nagyítható játék képek:

007 Charles

Károly herceg meghívja Barack Obamát az Egyesült Királyságba, de a KKK megtámadja őket! Segíts hősünknek megállítani őket!Nagyítható játék képek:

Bad Pig Defense

Nyilazd le az Angry Birdsben szereplő gonosz madarakat a röfivel. Menet közben többféle bónuszt is be tudsz gyűjteni, például olyat, amivel egyszerre három nyilat is ki tudsz lőni.Nagyítható játék képek:

Urban Shootout

Egy jó lövöldözős játék - lődd le az ellenséget a különböző városokban és utcákon. Szerezz új fegyvereket!Nagyítható játék képek:

Izgalmas, egérrel irányítható lövöldözős játékok, ingyens játék most

Webdesign