Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Logikai játék - ingyenes online kreatív játékok

Vidám sakk

Sakk játék nem szokványos köntösbenNagyítható játék képek:

Cut the Rope Panda

A nagy sikerű Cut the Rope játék keleti köntösben! Az éhes macit kell egy zsinóron lógatott nyalókával megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Cut the Rope

Egy igazán jó játék! Az éhes szörnyet kell a zsinórokon lógó eprekkel megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Kingdom Rush

Egy összetett, komoly játék, ami mégis letöltés nélkül online játszható!
Építkezz, toborozz katonákat, védd meg a királyságot a támadó ellenségtől és indíts támadást.
Egyszerre stratégiai és ügyességi játék, ahol élőben irányíthatod a katonáidat.

Fontos!
Ha máskor folytatni szeretnéd a játékot, ne töröld a böngésző sütijeit (cookie) és figyelj, hogy más program se törölje az ide vonatkozó mentéseket (pl. CCleaner)
A játék 22 Mb, így hosszabb ideig töltődhet.

Jó szórakozást!Nagyítható játék képek:

Covert Front

Egy magával ragadó, hangulatos egyedi miliőjű mászkálós, gondolkozós játék.
Egymás után kapjuk a feladványokat, rejtélyeket, amiket megfejtve az egérrel kattintgatva egy izgalmas történet részesei lehetünk.Nagyítható játék képek:

Mahjong Alchemy

Egy ősi kínai játék.
A táblán párosítani kell a dominókat, ami csak a sarkokról és szélekről lehetséges. A cél, hogy elfogyjon a kupac.Nagyítható játék képek:

Mahjongg

Klasszikus mahjongg játékNagyítható játék képek:

Mahjong war

Új típusú mahjong játék, ahol az egymás mellett lévő azonos képekre kell kattintani.Nagyítható játék képek:

Goofy a szakács

Segíts főzni Goofynak! Jegyezd meg mit rendelnek kedvenceid, majd irányítsd Goofyt. Ha elfogy valami, menj a hűtőhöz és pótold, de közben figyelj az időre is, nehogy elmenjenek a vendégek!Nagyítható játék képek:

Solitaire passziánsz

A cél a Free Cell Solitaire játékban, hogy tedd az összes kártyát a négy helyre a jobb felső sarokba, növekvő sorrendben. A bal oldi helyekre félreteheted azokat a lapokat, amik útban vannak.Nagyítható játék képek:

Lost Bird Adventure

Szabadítsd ki az eltévedt madarakat! Jó logikai játék kicsiknek és nagyoknak :)Nagyítható játék képek:

Alice in ClumsyLand

Hasonló játék, mint a Cut the rope játék - nem csak gyerekeknek! Juttasd el az órát Nyúl úrhoz, miközben összeszeded mind a három csillagot!Nagyítható játék képek:

3D Mahjong

Mahjong játék 3D-ben. A szabályok megegyeznek, két oldalról szabad azonos kockákat kell keresni, a cél hogy elfogyjon mind.Nagyítható játék képek:

Új logikai webjáték, ingyen játszható flash játékok

Webdesign