Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Gyorsasági játék - gyors reakcióidőt igénylő játékok

Fruit Ninja

A Fruit Ninja játék különféle gyümölcsöket dob fel, amiket a karddal ketté kell vágni. Ha egyszerre többet vágsz ketté az plusz pont, viszont vannak olyan dolgok is amiket nem szabad elvágnod - például a mókus, amiért levonás jár!Nagyítható játék képek:

Cut the Rope Panda

A nagy sikerű Cut the Rope játék keleti köntösben! Az éhes macit kell egy zsinóron lógatott nyalókával megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Cut the Rope

Egy igazán jó játék! Az éhes szörnyet kell a zsinórokon lógó eprekkel megetetni, amihez fel kell használni a fizikát, a pályán található segédeszközöket, és ki kell kerülni az akadályokat a zsinórok helyes sorrendben történő és pontosan időzített elvágásával.Nagyítható játék képek:

Xonix 3D

Egy régi klasszikus terület foglalós játék 3D-ben. Foglalj minél nagyobb területet, kerüld az ütközést a golyókkal, szedd össze a bónuszokat!Nagyítható játék képek:

Gyorsasági ügyességi játékok - ingyen játék a neten

Webdesign