Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Kedves játékok gyerekeknek - kis és nagy lányoknak, fiúknak

Öltöztetős

Nagyon könnyen kezelhető Barbie öltöztetős játék.Nagyítható játék képek:

Goofy a szakács

Segíts főzni Goofynak! Jegyezd meg mit rendelnek kedvenceid, majd irányítsd Goofyt. Ha elfogy valami, menj a hűtőhöz és pótold, de közben figyelj az időre is, nehogy elmenjenek a vendégek!Nagyítható játék képek:

Jerry vendéglője

Játssz Jerry -vel, irányítsd a vendéglőt! Az egérrel kattintva ültesd le a vendégeket, menj oda hozzájuk Jerryvel és vedd fel, majd szolgáld fel a rendelést. Ne felejtsd el eltenni a pénzt!Nagyítható játék képek:

Hannah Montana fodrászat

Próbáld ki maga Hannah Montana fodrászatában! Készíts varázslatos, vagy vagány frizurákat olló, elektromos hajvágó, hajszárító és sok-sok színes festék segítségével. Az elkészült művedet le is fotózhatod! Biztos élvezni fogod!Nagyítható játék képek:

Torta sütés

Szedd össze a hozzávalókat és keverd össze, majd süsd meg a tortát.
A sütés után díszítsd ki, ahogy szeretnéd!Nagyítható játék képek:

Monkey business

Angol nyelv tanuló játék kezdőknek - rakd az angol mondatokat helyes szórendbe! Segíts a kis majomnak átkelni a szakadékok fölött, hogy a játékban a helyes sorrendbe rakod az angol szavakat! Ha sikerült, a pálya végén mutatványokkal jutalmaz meg a majom!Nagyítható játék képek:

Monkey Puzzles

Angol szavakat tanulhatsz, gyakorolhatsz ebben a remek grafikájú angol nyelvoktató flash játékban! Kezdj neki most az angol tanulásnak játékosan, vidáman ezzel az online játékkal!Nagyítható játék képek:

Micimackó angol tanulás

Angol nyelv gyakorló játék - tanulj angol szavakat Micimackó és barátai társaságában ezzel az ingyenes online nyelvoktató játékkal!Nagyítható játék képek:

Angolos memória

Hasznos kikapcsolódás lehet játszani ezzel az angolos memória játékkal, ahol a kiejtést is gyakorolhatod. párosítsd össze a képeket és szavakat!Nagyítható játék képek:

Angol szókirakó

Angol nyelvű online szókirakó (Scramble) játék, az angol szavak gyakorlásához haladó angolosoknak.Nagyítható játék képek:

Aranyos, erőszakmentes tanulós, gyűjtögetős, babás, sütős, főzős játékok

Webdesign