Play in EnglishSpiele DeutschJáték Magyarul

Ingyen Játék .eu

Arcade játék - ingyen játéktermi stílusú játékok

Kingdom Rush

Egy összetett, komoly játék, ami mégis letöltés nélkül online játszható!
Építkezz, toborozz katonákat, védd meg a királyságot a támadó ellenségtől és indíts támadást.
Egyszerre stratégiai és ügyességi játék, ahol élőben irányíthatod a katonáidat.

Fontos!
Ha máskor folytatni szeretnéd a játékot, ne töröld a böngésző sütijeit (cookie) és figyelj, hogy más program se törölje az ide vonatkozó mentéseket (pl. CCleaner)
A játék 22 Mb, így hosszabb ideig töltődhet.

Jó szórakozást!Nagyítható játék képek:

Cuboy Quest 2

Hősünk új pályákkal néz szembe a második részben is. Lőj szét valamit, ugrálj és ügyeskedj, hogy kinyíljon az ajtó, amin keresztül a következő pályára jutsz.Nagyítható játék képek:

Cuboy Quest

Játszd végig a vadnyugati hőssel a különböző pályákat. Lőj szét valamit, ugrálj és ügyeskedj, hogy kinyíljon az ajtó, amin keresztül a következő pályára jutsz.Nagyítható játék képek:

Spongya Bob

Spongya Bob irányíthatod Patrickot, de vigyázz, mert sok minden akadályozza, biztosíts neki szabad utat, hogy ne dobja el a dobozt!Nagyítható játék képek:

Xonix 3D

Egy régi klasszikus terület foglalós játék 3D-ben. Foglalj minél nagyobb területet, kerüld az ütközést a golyókkal, szedd össze a bónuszokat!Nagyítható játék képek:

Bad Pig Defense

Nyilazd le az Angry Birdsben szereplő gonosz madarakat a röfivel. Menet közben többféle bónuszt is be tudsz gyűjteni, például olyat, amivel egyszerre három nyilat is ki tudsz lőni.Nagyítható játék képek:

Tortola Island kincs kereső

Találd meg a sok elrejtett kincset, keress, kutass és fedezz fel mindent a szigeten! A játék célja, hogy minden szinten megtaláld a 10 elrejtett tárgyat, amit alul látsz.Nagyítható játék képek:

Gold River kincskereső

Találd meg az összes aranyat, keress aranyrudakat és érméket! A játék célja, hogy minden szinten megtaláld a 10 elrejtett arany kincset.Nagyítható játék képek:

Alice in ClumsyLand

Hasonló játék, mint a Cut the rope játék - nem csak gyerekeknek! Juttasd el az órát Nyúl úrhoz, miközben összeszeded mind a három csillagot!Nagyítható játék képek:

Ingyenes online darts, billiard, snooker és más játéktermi játékok

Webdesign